СТОП Незаконному ОБМІНУ - ВАЛЮТ ОЛЬГИ ГЛАДИНЮК В м. РАВА-РУСЬКА.

СТОП Незаконному ОБМІНУ - ВАЛЮТ ОЛЬГИ ГЛАДИНЮК В м. РАВА-РУСЬКА.


В м. Рава-Руська по вул. Львівська на території АЗС «УКР - ПЕТРОЛЬ» біля річки був виявлений незаконний пункт обміну - валют. Належить він Гладинюк Ользі Василівні, який працює вже більш як 10 років на ринку. Ви запитаєте як це можливо та хто вона така Ольга Г.

 

 

Злі язики розповідають: "що без покривання районного керівництва поліції та податкової функціонування такого пункту не можливе".

Якщо поліція реагує на повідомлення з другого разу через два тижні. Відправляє екіпаж для вияснення обставин і не бачить порушень з вказівки керівництва та не припиняє діяльність такого пункту обміну, це означає що вона взяла…
А «Податкова» розказує анекдоти мов  вони роблять документи вже декілька років висновок робіть самі шановні читачі.


Гладинюк Ольга Василівна це звичайний паразит, який відкриває свої «ржаві будки» біля офіційних пунктів обміну - валют ТА ЖИВИТЬСЯ ЇХНІМИ КЛІЄНТАМИ. Воно думає що все життя буде ухилятись від сплати податків, не оформляти своїх працівників, не давати нормальних умов праці для своїх «рабів» за допомогою пару гривень в кишеню чиновнику.


Висновок: таким паразитам як Ольга Г.   в нашому суспільстві не має бути місця, коли в країні і так не легка ситуація з Війною на сході та СOVID 19.

ДАЛІ БУДЕ ...

Категорія: Економіка | Додав: SPRINTER (18.07.2020) | Автор: SPRINTER_LVIV W
Переглядів: 735 | Теги: Гладинюк Незаконний, Незаконий обмін в Раві, Незаконний Обмін - Валют м. Рава-Ру, Гладинюк Ольга Василівна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0